Vera van Biesen Veiligheidsadvies & Trainingen

Vera van Biesen Veiligheidsadvies & Trainingen en de Sfeerkeepers zijn een samenwerking aangegaan, waarbij wij klanten nog specifieker van dienst kunnen zijn bij al hun veiligheidswensen en wetten die in dit kader uitgevoerd dienen te worden.

School- en leefgemeenschappen
Voor de scholen bieden we een Masterplan Bedrijfshulpverlening aan welke bestaat uit 2 delen. Dit plan is gebaseerd op de NEN 8122 (voor Bedrijfsnoodorganisaties), beleidsmatige- en voor de locatie specifieke zaken, aan de hand van de geldende wet- en regelgeving van de schoolbranche. Mail ons voor uitgebreide informatie over bijvoorbeeld het opstellen van een schoolveiligheidsplan, een ontruimingsoefening, een jaarlijkse RI&E en BHV-scan of trainingen.

Buurten en wijken
Door de samenwerking met de sfeerkeepers kunnen wij gerichte veiligheidsscans uitvoeren en rapportages uitbrengen om de buurt meer veiligheid te geven.

Horeca- en winkelconcentratiegebieden
Voor bedrijven in de horeca en winkels geldt dat ze zich dienen te houden aan de wettelijke normen en veiligheidsprotocollen. Verschillende branches, zoals de horeca of de winkels hebben andere veiligheidsrisico's. Dit vraagt om steeds weer een andere benadering voor een specifieke oplossing van het eventuele probleem. Veiligheidsplannen en trainingen helpen risico's te verminderen en personeel te professionaliseren.

Evenementen- en recreatieterreinen
Voor het opzetten van een evenement of toezicht te houden bij recreatieterreinen is een veiligheidsplan nodig. Dit is echter afhankelijk van waar het wordt gehouden en de omstandigheden. Specifieke eisen vragen om een degelijk plan en een professionele veiligheidsrapportage.

Voor meer informatie of tarieven kunt u contact opnemen met:
veravanbiesen@hotmail.com/ telefoon: 0640779200 / info@sfeerkeepers.nl